Webadministratör & Kundansvarig
Priser inkl. moms
Varumärken

Webadministratör & Kundansvarig


Balders Hage söker en medarebetare till vår webshop!

Balders Hage Diversehandel är en väletablerad inredningsbutik i Göteborg. Kerstin och Karl-Johan Björkman startade den första Balders Hage-butiken i Alingsås 1973. I samband med att familjen Björkman bestämde sig för att öppna en andra butik i Göteborg 2005 såldes Alingsåsbutiken som idag drivs av nya ägare. Som ett självklart komplement och skyltfönster till butiken föddes sedan webshopen baldershage.se år 2008. Vi på Balders Hage har en stark passion för inredning och vill erbjuda kunden en härlig och inspirerande shoppingupplevelse med familjär känsla både i vår butik och på webshopen.

Parallellt med Balders Hage driver familjen Björkman även bolaget och varumärket Strömshaga vars produkter utgör en viktig bas i webshopens sortiment.

BESKRIVNING:

Vill du ha ett variationsrikt arbete med stort ansvar? Är du dessutom en person som gillar att ha många bollar i luften och älskar inredning? Då har vi tjänsten för dig!

Nu söker vi en webbansvarig till vår webshop i Floda, i Lerums kommun mitt emellan Göteborg och Alingsås. Vi söker dig som har ett stort intresse av e-handel och inredning. Du kommer ha en stor roll i den dagliga driften av webshopen, vanligt förekommande uppgifter är bland annat kundtjänst, orderadministration, orderplcok & pack, uppackning av varor, uppdatering av bilder och innehåll på baldershage.se. Som person är du flexibel, lyhörd, ansvarsfull, strukturerad och motiveras av att arbeta under eget ansvar.

Det är också av yttersta vikt att du i rollen som webbansvarig gillar utmaningar och kommer med nya idéer. Vi värdesätter att du har en känsla för layout och innehåll, för att på bästa sätt kunna presentera våra produkter på ett inspirerande och säljande sätt. Detta för att hela tiden driva vår försäljning framåt.

Vi på Balders Hage eftersträvar en gemytlig och familjär känsla, i alla led, från huvudkontor till butik!

KVALIFIKATIONER:

  • Minst 1 års erfarenhet av digitalt arbetet, alt motsvarande utbildning.
  • Stor ansvarskänsla och kan arbeta självgående
  • Känsla för layout och innehåll
  • Kunskaper i Photoshop är meriterande
  • Erfarenhet av tekniska system är meriterande
  • Intresserad av inredning

Tillträde: Omgående

Omfattning: Visstidsanställning på 60-80% fram till årsskiftet. Med goda chanser till förlängning

Plats: Skallsjövägen 36, Floda

Ansökan: Skicka CV och personligt brev till jobb@stromshaga.se Vi tar endast emot ansökan via e-post. Intervjuer sker löpande.

(OBS! ange Webadministratör i ämnesraden när du mailar din ansökan)

Erbjudanden
Facebook
Senast sålda produkter
Bokstöd Katter Järn
Bokstöd Katter Järn
298,00 kr
Plåtburk Gladys Kaffe Blå
Plåtburk Gladys Kaffe Blå
169,00 kr
302700
Diskborste Fiber
49,00 kr
304500
Slev Stor
29,00 kr
304600
Slev Mellan
25,00 kr
304700
Slev Liten
19,00 kr
304800
Smörkniv
10,00 kr