Ångerrätt
Priser inkl. moms
Varumärken

Ångerrätt

RETURER OCH REKLAMATION


Returer/Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars bytesrätt/ångerrätt från det att du mottagit varan (dvs då paketet hämtats ut av dig på ditt utlämningsställe eller brevet/paketet kommit hem till dig).
Kontakta oss gärna först på order@baldershage.se innan du returnerar din vara för information om hur du går till väga. Vi skickar sedan (per mail eller post) en returfraktsedel att klistra på paketet. Om din beställning överskrider ett varuvärde på 500 sek så bjuder vi på returfrakten (oavsätt värdet på de artiklar som ska returneras). I annat fall så tar vi ut en avgift på 60 kronor för returfrakten.

Den retursedel du fått i paketet vid leveransen ska fyllas i och skickas med i returpaketet. Varan som skickas tillbaka till oss ska ha packats upp varsamt och sedan packas ner hel och fin i sin originalförpackning. Tänk på att förpacka returpaketet så bra som möjligt så varorna håller under frakten.

Så fort vi vi har mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi varuvärdet till ditt konto, alternativt drar av det på fakturan. Återbetalning sker inom 3 dagar. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

Felleverans

Om du mot förmodan har fått fel vara så kontakta oss på order@baldershage.se så hjälper vi dig att returnera varan. Vi står naturligtvis för returfrakten.

Reklamationer

Konsumentköplagen gäller när du handlar varor av oss. Kontrollera alltid att varan är felfri när du tar emot varan. En vara kan reklameras om varan har fabrikationsfel eller på annat sätt är defekt. Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Anmäl eventuell transportskada direkt till speditören vid mottagandet av varan. Skulle varan vara skadad eller på annat sätt defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart. Kontakta oss på order@baldershage.se så hjälper vi dig. Beskriv vilket fel varan har samt bifoga en bild på skadan. Vi står för fraktkostnader och skickar dig ett adresskort/fraktsedel så att du kostnadsfritt kan returnera den felaktiga varan. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

Erbjudanden
Facebook
Senast sålda produkter
624607
Stort Durkslag m. Handtag Svart
169 kr 49 kr
Plåtburk m. Spännlock Hot Coffee
Plåtburk m. Spännlock Hot Coffee
139 kr
Ljusstake Sonja Mässing Stor
Ljusstake Sonja Mässing Stor
169 kr
Kalenderkort Vinterbarn
Kalenderkort Vinterbarn
10 kr
Adventskalender Torn 1955
Adventskalender Torn 1955
98 kr
Brännarerör Ø 34mm 6^ Kort
Brännarerör Ø 34mm 6^ Kort
129 kr
414609
Kuddfodral Sammet Kvadrat m. Knapp Rosa/Grå
129 kr 98 kr