Ångerrätt
Priser inkl. moms
Varumärken

Ångerrätt

RETURER OCH REKLAMATION

Returer/Ångerrätt
Du har alltid 14 dagars bytesrätt/ångerrätt från det att du mottagit varan (dvs då paketet hämtats ut av dig på ditt utlämningsställe eller brevet/paketet kommit hem till dig).

Kontakta oss gärna först på order@baldershage.se innan du returnerar din vara för information om hur du går till väga. Vi skickar sedan (per mail eller post) en returfraktsedel att klistra på paketet. Om din beställning överskrider ett varuvärde på 600 sek så bjuder vi på returfrakten (oavsätt värdet på de artiklar som ska returneras). I annat fall så tar vi ut en avgift på 60 kronor för returfrakten.

Den följesedel eller faktura du fått ska skickas med returen. Varan får undersökas varsamt, undersökningen får inte vara mer omfattande än nödvändigt. Så fort vi vi har mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi varuvärdet till ditt konto, alternativt drar av det på fakturan. Återbetalning sker inom 3 dagar. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

Felleverans
Om du mot förmodan har fått fel vara så kontakta oss på order@baldershage.se så hjälper vi dig att returnera varan. Vi står naturligtvis för returfrakten.

Reklamationer
Konsumentköplagen gäller när du handlar varor av oss. Kontrollera alltid att varan är felfri när du tar emot varan. En vara kan reklameras om varan har fabrikationsfel eller på annat sätt är defekt. Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Anmäl eventuell transportskada direkt till speditören vid mottagandet av varan. Skulle varan vara skadad eller på annat sätt defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart. Kontakta oss på order@baldershage.se så hjälper vi dig. Beskriv vilket fel varan har samt bifoga en bild på skadan. Vi står för fraktkostnader och skickar dig ett adresskort/fraktsedel så att du kostnadsfritt kan returnera den felaktiga varan. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.
Erbjudanden
Fraktfritt över 600 kronor

Facebook
Instagram
Senast sålda produkter
Vas Miriam Tagg Grå
Vas Miriam Tagg Grå
98,00 kr 49,00 kr
Vas Josefine Grön Liten
Vas Josefine Grön Liten
69,00 kr
Vas Josefine Rosa Liten
Vas Josefine Rosa Liten
69,00 kr
Plansch Butterflies
Plansch Butterflies
139,00 kr 98,00 kr
Vas Josefine Rosa Stor
Vas Josefine Rosa Stor
98,00 kr
Fotogen Nattlampa Koppar
Fotogen Nattlampa Koppar
998,00 kr
Kruka Köpenhamn Grå
Kruka Köpenhamn Grå (Ø: 12 cm)
110,00 kr