Balders Hage - Från 1973 till och med idag
Priser inkl. moms
Varumärken

Vår Historia

Välkommen till Balders Hage Diversehandel!

Hos oss hittar du ett brett och noga utvalt sortiment av lantlig, retro och gammaldags inredning och textil på nätet! Sortimentet kommer från olika leverantörer och största delen kommer från vårt eget varumärke Strömshaga, där vi har tagit fram ett utbud som vi tycker kompletterar branschen. Lantlig, industriell och retro heminredning ligger oss varmt om hjärtat!

Balders Hage - Från 1973 till idag
Butiken i Alingsås
Vi startade vår verksamhet med butik i blygsam skala 1973 i ett gammalt rivningshus i Alingsås, en härlig atmosfär som tyvärr gick i grävskopans rov. Verksamheten flyttades 1980 till en grannfastighet på Drottninggatan i Alingsås, också detta hus helt underbart där det gamla var orört. Under årens gång drev vi butiken med hjärtat, byggde ut till större lokaler med ingång från Nygrens Gård och utvecklade konceptet med bl.a. ett litet café inne i butiken. I mars 2007 såldes butiken i Alingsås som idag lever vidare i samma stil och atmosfär med de nya ägarna.

Butiken i Göteborg
Under många år drev dottern Linnéa Balders Hages Sommarbutik på Marstrand utanför Göteborg, innan vi 2005 öppnade upp portarna till en fin och inspirerande butik på Södra Hamngatan 25 i Göteborg. Även denna med Linnéa i spetsen! Butiken kom med åren att bli en självklar favorit hos många göteborgare. Våren 2019 såldes Göteborgsbutiken och fick med de nya ägarna även nytt namn - Krut och Krusiduller Diversehandel.

Webshopen
Redan 2008 började vi sälja inredning och textilier på nätet - www.baldershage.se föddes! Webblagret höll till i ett litet rum i Göteborgsbutikens källarlager men växte sig snart större med sönerna i fronten. Webblagret flyttades då, tillsammans med vårt eget varumärke och grossistverksamhet Strömshaga, in i nya lagerlokaler i Gråbo strax utanför Göteborg. Hösten 2017 flyttade vi till nya och ännu större lokaler i Floda där vår webshop utgår ifrån idag.

Nu satsar vi helt på egna produkter och e-handel och hoppas ni vill följa med på denna spännande resan med oss!

Varma hälsningar
Familjen Björkman

Bilder från vår första butik i Alingsås på 1970-talet.

Erbjudanden
Facebook
Senast sålda produkter
Bricka Allan Rosa Mellan
Bricka Allan Rosa Mellan
198 kr
Taklampa Margareta Antik Vit
Taklampa Margareta Antik Vit
449 kr
20-7015-00
Resväska Brun
59 kr
415139
Matta Britta Mellan
1.298 kr 498 kr
Poster Lööfs ABC
Poster Lööfs ABC
98 kr
Poster Svampar
Poster Svampar
98 kr 49 kr
Plåtburk Ralf Tvättmedel
Plåtburk Ralf Tvättmedel
379 kr