Balders Hage - Från 1973 till och med idag
Priser inkl. moms
Varumärken

Vår Historia

Välkommen till Balders Hage Diversehandel!

Hos oss hittar du ett brett och noga utvalt sortiment av lantlig, retro och gammaldags inredning och textil på nätet! Sortimentet kommer från olika leverantörer och största delen kommer från vårt eget varumärke Strömshaga, där vi har tagit fram ett utbud som vi tycker kompletterar branschen. Lantlig, industriell och retro heminredning ligger oss varmt om hjärtat!

Balders Hage - Från 1973 till idag
Butiken i Alingsås
Vi startade vår verksamhet med butik i blygsam skala 1973 i ett gammalt rivningshus i Alingsås, en härlig atmosfär som tyvärr gick i grävskopans rov. Verksamheten flyttades 1980 till en grannfastighet på Drottninggatan i Alingsås, också detta hus helt underbart där det gamla var orört. Under årens gång drev vi butiken med hjärtat, byggde ut till större lokaler med ingång från Nygrens Gård och utvecklade konceptet med bl.a. ett litet café inne i butiken. I mars 2007 såldes butiken i Alingsås som idag lever vidare i samma stil och atmosfär med de nya ägarna.

Butiken i Göteborg
Under många år drev dottern Linnéa Balders Hages Sommarbutik på Marstrand utanför Göteborg, innan vi 2005 öppnade upp portarna till en fin och inspirerande butik på Södra Hamngatan 25 i Göteborg. Även denna med Linnéa i spetsen! Butiken kom med åren att bli en självklar favorit hos många göteborgare. Våren 2019 såldes Göteborgsbutiken och fick med de nya ägarna även nytt namn - Krut och Krusiduller Diversehandel.

Webshopen
Redan 2008 började vi sälja inredning och textilier på nätet - www.baldershage.se föddes! Webblagret höll till i ett litet rum i Göteborgsbutikens källarlager men växte sig snart större med sönerna i fronten. Webblagret flyttades då, tillsammans med vårt eget varumärke och grossistverksamhet Strömshaga, in i nya lagerlokaler i Gråbo strax utanför Göteborg. Hösten 2017 flyttade vi till nya och ännu större lokaler i Floda där vår webshop utgår ifrån idag.

Nu satsar vi helt på egna produkter och e-handel och hoppas ni vill följa med på denna spännande resan med oss!

Varma hälsningar
Familjen Björkman

Bilder från vår första butik i Alingsås på 1970-talet.

Erbjudanden
Facebook
Senast sålda produkter
24461
Kikare
69 kr
24636
Slangbella
49 kr
Poster Majas ABC
Poster Majas ABC
98 kr
24283
Jongleringsbollar
69 kr
Plåtburk Gladys Kaffe Rosa
Plåtburk Gladys Kaffe Rosa
169 kr
Plåtburk Gladys Müsli Rosa
Plåtburk Gladys Müsli Rosa
239 kr
Plåtburk Gladys Tvättmedel Blå
Plåtburk Gladys Tvättmedel Blå
349 kr