Balders Hage - Från 1973 till och med idag
Priser inkl. moms
Varumärken

Vår Historia

Välkommen till Balders Hage Diversehandel!

Hos oss hittar du ett brett och noga utvalt sortiment av lantlig, gammaldags inredning och textil på nätet! Sortimentet kommer från olika leverantörer och största delen kommer från vårt eget varumärke Strömshaga, där vi har tagit fram ett utbud som vi tycker kompletterar branschen. Lantlig och gammaldags heminredning ligger oss varmt om hjärtat!

Balders Hage - Från 1973 till idag

Butiken i Alingsås

Vi startade vår verksamhet 1973 i blygsam skala med en butik i Alingsås. Butiken låg i ett gammalt hus med en härlig atmosfär som tyvärr gick i grävskopans rov. Verksamheten flyttades då till en grannfastighet på Drottninggatan i Alingsås, också detta hus helt underbart där det gamla var orört. Under årens gång drev vi butiken med hjärtat, byggde ut till större lokaler med ingång från Nygrens Gård och utvecklade konceptet med ett litet café inne i butiken. I mars 2007 såldes butiken i Alingsås som idag lever vidare i samma stil och atmosfär med de nya ägarna.

Butiken i Göteborg

Under många år drev dottern Linnéa Balders Hages Sommarbutik på Marstrand utanför Göteborg, innan vi 2005 öppnade upp portarna till en fin och inspirerande butik på Södra Hamngatan 25 i Göteborg. Även denna med Linnéa i spetsen! Butiken kom med åren att bli en självklar favorit hos många. Våren 2019 såldes Göteborgsbutiken och fick med de nya ägarna även nytt namn - Krut & Krusiduller.

Webshopen

Redan 2008 började vi sälja inredning och textil på nätet - baldershage.se föddes! Webblagret höll till i ett litet rum i Göteborgsbutikens källarlager men växte sig snart större med sönerna i fronten. Lagret flyttades då, tillsammans med vårt eget varumärke och grossistverksamhet Strömshaga, in i nya lagerlokaler i Gråbo strax utanför Göteborg. Hösten 2017 flyttade vi till nya, ännu större lokaler i Floda där vår webshop utgår ifrån idag.

Nu satsar vi helt på e-handel och egna produkter och hoppas ni vill följa med på denna spännande resan med oss!

Varma hälsningar,

Familjen Björkman

Bilder från vår första butik i Alingsås på 1970-talet.

Erbjudanden
Facebook
Senast sålda produkter
Brödkorg Spån Natur Liten
Brödkorg Spån Natur Liten
69 kr
Ljusstake Gunnar Svart
Ljusstake Gunnar Svart
149 kr
Luciatåg 4-Pack
Luciatåg 4-Pack
169 kr
Träbricka Bertil Liten
Träbricka Bertil Liten
169 kr
Plåtburk Retro Cooker Beige
Plåtburk Retro Cooker Beige
169 kr
Julstrumpa Rand Röd/vit
Julstrumpa Rand Röd/vit
149 kr 119 kr
Kedja 1m Smal Antik Zink m. Krokar
Kedja 1m Smal Antik Zink m. Krokar
39 kr