Köpvillkor
Priser inkl. moms
Varumärken

Köpvillkor

Köpvillkor


BETALNING OCH LEVERANS

Alla priser är i svenska kronor inkl. moms. Leveranstiden är 1-4 arbetsdagar efter utförd beställning.

I samarbete med Klarna erbjuder vi Klarna Checkout.
Med Klarna Checkout får du alla betalningssystem i en enda lösning, vilket gör att din betalning blir snabb, enkel och smidig!

Genom att du använder Klarna Checkout kan du välja att betala mot faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning efter genomfört köp. Klarna Checkout gäller i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer om vad Klarna Checkout innebär här

Uppe i högra hörnet inne i kassan kan man enkelt välja att byta till företagskund. Väljer man att handla som företagskund kan man inte använda Klarna Checkout.
Betalningsalternativen är Klarna Faktura, Klarna Konto, kortbetalning och bank/postgiro.

Klarna Faktura

Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket kan innebära att Klarna inhämtar en kreditupplysning. Du får i sådana fall en kopia av kreditupplysningen hemskickad till dig.
Att betala med med Klarnas fakturatjänst är tryggt och säkert för dig som kund.
Du får hem varorna innan du betalar och behöver inte lämna ut ditt kortnummer.
Fakturan skickas alltid på mailen efter att din order lämnar oss. Ingen extra fakturaavgift tillkommer.

Betalningsvillkor 14 dagar (f.o.m. den dagen vi skickar paketet). Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

Klarna Konto


Delbetala från 50 kr/mån!

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.
  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
  • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
  • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
  • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Vi tar inte ut någon extra avgift vid val av någon av Klarnas betalningstjänster.

Allmänna villkor hittar du här
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här

Kortbetalning

Vi samarbetar med Klarna för inlösen av kortbetalningar. Klarna Payment Services AB är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsföretag. Överföring av kortuppgifter är krypterade. Det tillkommer ingen kostnad vid kortbetalning.


Direktbetalning

Med direktbetalning genomförs betalningen i anslutning till köpet, direkt från din internetbank. Vid första användningen av direktbetalning väljer man det bankkontot man önskar att pengarna ska dras ifrån. När detta är klart kan man handla med ett Mobilt BankID genom att bekräfta köpet vid varje köptillfälle. Pengarna dras från bankkontot så fort vi har behandlat din order.


Förskottsbetalning via Bank/Postgiro för ordrar från utlandet

Betalningen sker i förskott till vårt bankgiro nr: 281-3277. Betalningen skall ske senast 7 dagar från orderdatumet. Ange ordernumer som referens vid betalning. Så snart pengarna kommit in på vårt konto (vilket kan ta upp till 3 dagar efter utförd betalning) skickas varorna inom 1-4 arbetsdagar. Vid betalning med Bank/Postgiro tillkommer en avgift på 29,00 SEK.

Nedan visas uppgifter för betalning från utlandet:


IBAN: SE56 9500 0099 6026 0039 2076
BIC-kod (SWIFT-adress): NDEASESS
Account holder: BALDERS HAGE WEBSHOP


ÖVRIGA VILLKOR:

Avisering

Ange gärna mobilnummer vid beställning för enkel och snabb avisering via sms. Avisering sker annars via brev och det tillkommer då en kostnad på 10 kr inklusive moms. När en beställning lämnar vårt lager skickas också ett e-mail till mottagaren. I mailet framgår adressen dit försändelsen skickas samt ett kollinummer genom vilket man kan spåra paketet på vägen.

Fraktkostnader

Vid beställningar inom Sverige är det fraktfritt på köp över 500 sek. Handlar du för ett lägre belopp tillkommer en fraktkostnad på 59 sek.

Vid beställningar inom EU är fraktkostnaden 149 sek inkl. moms.

Vid beställningar Norge, Schwiez och Åland är fraktkostnaden 298 sek exkl. moms.

Vid beställningar till övriga länder i världen är fraktkostnaden 498 sek exkl. moms.

Ej uthämtade paket

Postens och DHLs liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. Ej uthämtade varor returneras till oss. Vi debiterar dig 298 kr för de paket som inte löses ut. Avgiften motsvarar kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.
RETURER OCH REKLAMATION


Returer/Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars bytesrätt/ångerrätt från det att du mottagit varan (dvs då paketet hämtats ut av dig på ditt utlämningsställe eller brevet/paketet kommit hem till dig).

Kontakta oss gärna först på order@baldershage.se innan du returnerar din vara för att få information om hur du går till väga. Vi skickar sedan (per mail eller post) en returfraktsedel att klistra på paketet. Om din beställning överskrider ett varuvärde på 600 sek så bjuder vi på returfrakten (oavsett värdet på de artiklar som ska returneras). I annat fall tar vi ut en avgift på 60 kronor för returfrakten.

Den retursedel du fått i paketet vid leveransen ska fyllas i och skickas med i returpaketet. Varan som skickas tillbaka till oss ska ha packats upp varsamt och sedan packas ner hel och fin i sin originalförpackning. Tänk på att förpacka returpaketet så bra som möjligt så varorna håller under frakten.

Så fort vi vi har mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi varuvärdet till ditt konto, alternativt drar av det på fakturan. Återbetalning sker inom 3 dagar. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

Felleverans
Om du mot förmodan har fått fel vara så kontakta oss på order@baldershage.se så hjälper vi dig att returnera varan. Vi står naturligtvis för returfrakten.

Reklamationer
Konsumentköplagen gäller när du handlar varor av oss. Kontrollera alltid att varan är felfri när du tar emot varan. En vara kan reklameras om varan har fabrikationsfel eller på annat sätt är defekt. Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Anmäl eventuell transportskada direkt till speditören vid mottagandet av varan. Skulle varan vara skadad eller på annat sätt defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart. Kontakta oss på order@baldershage.se så hjälper vi dig. Beskriv vilket fel varan har samt bifoga en bild på skadan. Vi står för fraktkostnader och skickar dig ett adresskort/fraktsedel så att du kostnadsfritt kan returnera den felaktiga varan. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.


baldershage.se drivs i bolaget Balders Hage Heminredning AB (org nr: 556429-1176)
Erbjudanden
Fraktfritt över 600 kronor

Facebook
Instagram
Senast sålda produkter
Vas Miriam Tagg Grå
Vas Miriam Tagg Grå
98,00 kr 49,00 kr
Vas Josefine Grön Liten
Vas Josefine Grön Liten
69,00 kr
Vas Josefine Rosa Liten
Vas Josefine Rosa Liten
69,00 kr
Plansch Butterflies
Plansch Butterflies
139,00 kr 98,00 kr
Vas Josefine Rosa Stor
Vas Josefine Rosa Stor
98,00 kr
Fotogen Nattlampa Koppar
Fotogen Nattlampa Koppar
998,00 kr
Kruka Köpenhamn Grå
Kruka Köpenhamn Grå (Ø: 12 cm)
110,00 kr