FRI FRAKT & RETUR VID KÖP ÖVER 700KR!

SNABBA LEVERANSER PÅ 1-4 ARBETSDAGAR!

SÄKRA BETALNINGAR MED KLARNA CHECKOUT!

Country FlagSverige
Country FlagInternational
Språk
Valuta

Butikssäljare

Vi söker butikssäljare till vår helgöppna outletbutik!

Till vår helgöppna outletbutik som premiäröppnar den 13-14 november 2021 söker vi nu en medarbetare. Hos oss får du ett varierat arbete på ett företag med en gemytlig och familjär känsla. Läs mer om företaget längre ner.

BESKRIVNING:

Nu söker vi medarbetare till vår outletbutik i Floda, i Lerums kommun mittemellan Göteborg och Alingsås. Vi söker dig med butikserfarenhet som är serviceinriktad, ordningsam och som gillar att arbeta i ett högt tempo.

Du ska kunna jobba lördagar och söndagar då butiken är öppen. Vanligt förekommande uppgifter är framför allt butiksförsäljning, uppackning av varor, placering av varor, prismärkning m.m.

Som person är du snabb, flexibel, lyhörd, ansvarsfull, strukturerad.

På Strömshaga & Balders Hage eftersträvar en gemytlig och familjär känsla, i alla led, från kontor till butik och lager!

FÖLJANDE KVALIFIKATIONER ÄR MERITERANDE:

  • Butikserfarenhet
  • Kassavana
  • Erfarenhet inom handel
  • Intresse för inredning
  • Gillar att arbeta i högt tempo


Tillträde: 
13-14 november 

Omfattning:
Lördagar och söndagar med krav på att kunna jobba minst 2 helgdagar i månaden. Exakt omfattning och schemaläggning kan anpassas efter dialog. 

Plats: Skallsjövägen 36, Floda, ca 20 minuter från Göteborg med bil.
Begränsad kollektivtrafik till/från arbetsplatsen.

Ansökan: Skicka CV och personligt brev till jobb@stromshaga.se senast den 20e Oktober. Vi tar endast emot ansökan via e-post. Intervjuer sker löpande.

(OBS! Ange butikssäljare i ämnesraden när du mailar din ansökan)

OM OSS:

Vi är ett familjedrivet företag med rötter från Alingsås. Vi har varit i branschen sedan 1973 då Karl-Johan och Kerstin öppnade sin första butik i Alingsås. Balders Hage var namnet på butiken som senare även funnits i Göteborg och på Marsstrand. Idag finns vi online på baldershage.se 

2010 föddes Strömshaga som är vårt produktvarumärke inom heminredningsbranschen med fokus på inredningsdetaljer. Strömshaga återfinns i ett stort antal återförsäljare i Sverige, Tyskland och Norden men även i övriga länder i Europa och världen. Försäljnigen sker dels på mässor men också via vår webshop för återförsäljare på stormshaga.se och mot konsument på baldershage.se

Vi på Strömshaga har en stark passion för inredning och vill erbjuda kunden en härlig och inspirerande upplevelse med familjär känsla både i vår butik och online.

Sedan 2017 sitter vi i egenägda kontors- och lagerlokaler i Skallsjö, Floda. En fastighet på 10.000 kvadrat som förutom oss själva sitter med sex andra hyresgäster. I samma fastighet ska vi nu öppna dörrarna till vår nya outletbutik med en liten cafédel. Butiken har premiär den 13-14 november 2021.

<< Tillbaka till Lediga tjänster

FRI FRAKT & RETUR VID KÖP ÖVER 700KR!

SNABBA LEVERANSER PÅ 1-4 ARBETSDAGAR!

SÄKRA BETALNINGAR MED KLARNA CHECKOUT!

Copyright Balders Hage 2021Alla rättigheter reserverade.

Powered by Jetshop